kennismaken?

Christelijke webdesigner

Ben je opzoek naar een christelijke website, webshop, webapp of app bouwer? Ik werk vanuit een christelijke identiteit met daarbij behorende normen en waarden. Werken vanuit deze identiteit vormt een goede basis voor de samenleving en daarmee ook voor mijn bedrijf.

Snel, schaalbaar en duurzaam

Ik design en ontwikkel maatwerk websites en (web)apps die zijn afgestemd op jouw online doelstellingen.

Mijn focus ligt op het waarborgen van veiligheid, snelheid, duurzaamheid en schaalbaarheid. Dat garandeert kansen om nieuwe klanten te verwelkomen, de mogelijkheid om mee te groeien met jouw bedrijf en een hoge uptime. Het beheer werkt eenvoudig en intuïtief.

Als een ervaren christelijk webdesigner ben ik beschikbaar om je te ondersteunen wanneer dat nodig is. App, mail of bel gerust!

Bovendien ontvang je maandelijks gepersonaliseerde statistieken. Hiermee krijg jij inzicht in wat er online gebeurd en kun je bijsturen om je doelstellingen te behalen.

Christelijke webdesigner referenties

Non-profit korting

Voor non-profit organisaties zoals kerken en (christelijke) stichtingen hanteer ik altijd een kortingspercentage (tot 25%) op mijn uurloon. Op die manier wil ik op mijn manier bijdragen aan een betere wereld.

Kennis maken?

Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen om de eerste stap naar een nieuwe website of (web)app te zetten. Bel of mail me gerust dan kunnen we sparren over je ideeën!

Afspraak maken?

Laat hieronder je contactgegevens en datum/tijd voorkeur achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om de (online)afspraak te bevestigen