kennismaken?

Werkwijze

Je wil jouw online doelen realiseren en bent benieuwd naar mijn werkwijze? Hieronder staan de stappen naar de realisatie van jou doel.

1.) Contact

Leg telefonisch of per mail uit wat je wens of behoefte is. Daarna maken we zo snel mogelijk een afspraak om je wens of idee tot in de details door te nemen.

2.) Offerte

Op basis van je wens of idee maak ik een offerte waarin ik helder uiteen zet wat de kosten zijn en hoe de wens wordt vertaald naar bijvoorbeeld een website, webshop of app.

3.) Opdracht

Nadat we misschien nog wat offerte details hebben aangepast geef je digitaal akkoord voor de opdracht en ga ik aan de slag.

4.) Ontwerpvoorstel

Voor een website, webshop of app maak ik eerst een (interactief) ontwerpvoorstel. Afhankelijk van de situatie en de omvang van het project wordt dit per mail of in een gesprek teruggekoppeld.

5.) Realisatie

Nadat het ontwerpvoorstel is gepresenteerd en akkoord is bevonden start ik met het bouwen van de website, webshop of app. Dit zal na enige tijd of voor een afgesproken deadline op een test omgeving worden gepresenteerd. Dit stelt je in de gelegenheid om je website, webshop of app te vullen met inhoud door middel van een CMS.

6.) Live

Nadat alles klopt en alles op je website, webshop of app staat gaan we live op jouw domein of in de appstores.


Statistieken en monitoren

Elke website, webshop of app die ik realiseer wordt voorzien van tooling die website statistieken bijhouden. Zo krijgen we inzicht in hoe je website door bezoekers wordt gebruikt. Welke pagina of product wordt veel bekeken en welke niet. Waar komen je bezoekers vandaan enzovoort. Je krijgt hier maandelijks een gepersonaliseerd rapport van. Eventueel kunnen we op basis van de statistieken verkregen inzichten wijzigingen doorvoeren aan je website, webshop of app.

Daarnaast monitoren we ook de uptime. Gaat de website om welke reden dan ook offline dan wordt ik daarvan binnen 1 minuut op de hoogte gesteld zodat ik meteen actie kan ondernemen.

Online marketing

Daarnaast is het promoten van een website, webshop of app ook belangrijk. Een website, webshop of app is slechts een middel. Hoe pakken we dit aan? Hierin kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en een internet marketing plan opzetten. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van:

  • Google Adwords
  • Advertenties op sociale media
  • Het maken van blogberichten
  • Aanmaken van actie/landingspagina's.