kennismaken?

Werkwijze

Je wil jouw online doelen realiseren en bent benieuwd naar mijn werkwijze? Hieronder staat de stappen van mijn werkwijze.

1.) Contact

Leg telefonisch of per mail uit wat je wens of behoefte is. Daarna maken we zo snel mogelijk een afspraak om je wens door te nemen en eventueel al te concretiseren naar een plan.

2.) Plan + offerte

Op basis van je plan maak ik een offerte waarin ik helder uiteen zet wat de kosten zijn en hoe de wens wordt vertaald naar bijvoorbeeld een website, webshop of app.

3.) Opdracht

Nadat we misschien nog wat offerte details hebben aangepast geef je digitaal akkoord voor de opdracht en ga ik aan de slag.

4.) Voorstel

Voor een website, webshop of app maak ik eerst een ontwerpvoorstel met bijvoorbeeld Photoshop of Sketch. Afhankelijk van de situatie en de omvang van het project wordt dit per mail of in een gesprek teruggekoppeld.

5.) Bouwen

Nadat het voorstel is gepresenteerd en akkoord is bevonden start ik met het bouwen van de website, webshop of app. Dit zal na enige tijd of voor een afgesproken deadline op een test domein online worden gezet. Dit stelt je in de gelegenheid om de website te vullen met inhoud door middel van het CMS (dit kun je natuurlijk ook uitbesteden).

6.) Live

Nadat alles klopt en alles op je website staat zetten we de website live op jouw domein.

7). Monitoren

Elke website die ik maak wordt voorzien van Google Analytics (website statistieken) zodat we inzicht krijgen in hoe je website door de bezoekers wordt gebruikt. Welke pagina of product wordt veel bekeken en welke niet. Waar komen je bezoekers vandaan enzovoort. Je krijgt hier maandelijks een eenvoudig rapport van.

8.) Bijstellen & promoten

Eventueel kunnen op basis van door de statistieken verkregen inzichten wijzigingen worden gedaan aan je website, webshop of app.

Daarnaast is ook het promoten van de website of shop van belang. Hoe pakken we dit aan? Hierin kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en een plan opzetten.