kennismaken?

Uitvaartzorg website

In de 13 jaar dat ik ondernemers help om zich online te presenteren heb ik nog niet eerder gewerkt voor de uitvaart sector. André Zaalmink eigenaar van Zaalmink Uitvaartzorg heeft daar verandering in gebracht!

Digitaal ontzorgen

André weet heel goed wat ontzorgen is want dat is zijn specialiteit en corebusiness. Voor zijn nieuwe onderneming zocht André een bedrijf die hem online kon ontzorgen en voorzien van een professionele duurzame website.

Zelf heeft André niet veel affiniteit met techniek en het "online gebeuren" zoals hij het zelf noemt. Dit vergroot de noodzaak voor een betrouwbare partner die hem bij dit vraagstuk kan helpen.

Tijdens het intakegesprek hebben we samen gespard over de mogelijkheden en de wensen. Waarna we over zijn gegaan op actie.

Fotografie

André is hét gezicht van zijn (nieuwe) onderneming. Goede foto's kunnen daar bij niet ontbreken. Samen met een fotograaf heeft hij een passende reportage gemaakt die goed past bij de toon en huisstijl.

Huisstijl

Het proces begon met een huisstijl. Een nieuw logo, kleuren kiezen en een passend lettertype. Hiervoor had André zelf de basis al gelegd. In het traject hebben we dit verder gefinetuned.

Slogan

De gekozen slogan past helemaal bij de werkwijze die André hanteert namelijk: "van A tot Z ontzorgen". De slogan is tevens een knipoog naar de initialen van zijn eigen naam.

Interactief ontwerp

Het vervolg was een het maken van een interactief ontwerp voorstel. Een interactief ontwerp geeft klanten vaak een beter gevoel bij het uiteindelijke resultaat. Dit komt omdat je het ontwerp via een link in de browser kunt bekijken en ook kunt klikken naar bijvoorbeeld andere pagina's die zijn ontworpen. Hieronder zie je daar een voorbeeld van:

Technische realisatie

De website is opgeleverd met het Craft 4 CMS. Dit duurzame, veilige en eenvoudige CMS maakt het eenvoudig om de inhoud van de website aan te passen. De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten. Daarnaast is het nog leuk om te vermelden dat de website automatisch Google reviews importeert, scheelt weer een paar handelingen 😃.

Andre Zaalmink

Door samen eerst te spreken over wat onze plannen waren, heeft Maarten ons geholpen om het logo en de website vorm te geven. Hij heeft dit gedaan door ons in het hele proces mee te nemen en ideeën voor te leggen, die uiteindelijk weer in de site zijn meegenomen.

Al met al zijn wij zeer tevreden over onze nieuwe website zaalminkuitvaartzorg.nl

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij