kennismaken?

Basisschool website

Het idee was: een likje verf aan de huidige website. Het groeide uit tot een compleet nieuwe en flink verbeterde website.

De oude website van de Wilhelminabassischool die ik destijds ook mocht bouwen dateerde inmiddels al weer uit het jaar 2013. Naast de gedateerde techniek konden de teksten, structuur en vormgeving ook wel een likje verf gebruiken.

Een schone lei

We kozen er voor om met een schone lei te beginnen zowel met de techniek als voor de teksten en vormgeving. Doormiddel van de nieuwe Gutenberg editor kunnen de pagina's volledig naar vrijheid worden ingericht passend binnen de huisstijl. Op die manier combineer je vrijheid en huisstijl om te voorkomen dat het een rommeltje wordt.

(Live)blog

Naast een verbeterde editor en de daarmee gepaarde vrijheid hebben we ook een blog toegevoegd. Deze blog biedt ondersteuning voor 'bericht typen'. Hierdoor krijg je een soort live blog idee. Zo is het mogelijk om een status, video, galerij of een normaal bericht te delen. Elk type heeft een eigen vormgeving en stijl. Daarmee maakten we de blog visueel aantrekkelijker en de inhoud daarvan toegankelijker

Erik Lammers (directeur)

Enkele quotes van de klant:

"Het is geen oppoetsbeurt maar een complete vernieuwing. Ik vind het prachtig!"

"De website is zwaaaaar verbeterd...en ik kwam er nu naar aan het kijken en heb zelf ook nog een heleboel zaken verbeterd ten opzicht van de oude website."

"Ik ben echt plaatsvervangend supertrots op onze nieuwe website. Kost wat, heb je wat👌👍💪"

"Wij zijn helemaal in onze nopjes."

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij