kennismaken?

Website tarieven

Het laten maken van een professionele website is een essentiële investering in de online aanwezigheid van je bedrijf. Je website fungeert namelijk als hét centrale punt waar al je marketingactiviteiten samenkomen. Het is dé plek waar de interactie met jouw klanten begint.

Omdat elk bedrijf andere doelen heeft heb ik website pakketten samengesteld. De onderstaande drie pakketten zijn gericht op drie verschillende scenario's. Een pakket voor een starter of eenvoudige website, een compleet pakket waarin alles zit wat je online nodig hebt en een maatwerk pakket voor bedrijven met specifieke wensen.

Starter

Jouw online visitekaartje

Als (startende) ondernemer ben je vol passie en enthousiasme over jouw product of dienst. Je wilt niets liever dan de wereld laten weten wat je te bieden hebt en waarom het zo waardevol is. Wanneer (potentiële) klanten jou online opzoeken, wil je graag dat ze je kunnen vinden. De website is op deze manier jouw online visitekaartje. Het idee om zelf wijzigen aan je website te moeten doen spreekt je niet aan, dit besteed je liever uit. Daarnaast vind je het belangrijk dat je huisstijl en je product of dienst op een professionele manier worden gepresenteerd, maar een op maat gemaakt ontwerp is voor jou niet nodig.

v.a €1.400,- *

Compleet

Alles wat je online nodig hebt

Je wil graag nieuwe klanten werven en je website moet voor jou aan het werk! Je wil de wereld vertellen over de waarde van jouw product of dienst. Vervolgens moeten die bezoekers ook actie kunnen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Je wil je website regelmatig bij (laten) werken en laten zien wat je doet, maakt of hebt gerealiseerd. Dit doe je bijvoorbeeld via een blog, nieuws of referentie pagina. Jouw huisstijl wordt verwerkt in een uniek voor jouw ontworpen homepage. Hierop baseren we vervolgens ook de overige pagina's.

v.a €2.250,- *

Maatwerk

Jouw digitale trots op maat

Je wil online impact maken en hebt specifieke wensen. Een koppeling met bijvoorbeeld Google reviews laat zien dat jou bedrijf impact maakt en dat klanten dit waarderen. De website is flexibel en biedt gevarieerde opties qua lay-out. Hierdoor kun je eenvoudig aan de slag met bijvoorbeeld landingspagina's. Via (geavanceerde) formulieren verzamel je gegevens van (potentiële) klanten. Een uniek en doordacht ontwerp van meer dan alleen de homepage is een absolute must want je wil je onderscheiden van de concurrentie. Bovendien dient het ontwerp ook als functioneel ontwerp voor de specifieke wensen.

v.a. €3.100,- *

*Alle genoemde bedragen zijn ex btw.

----------------------------

Altijd inbegrepen

  • Maandelijkse statistieken + gepersonaliseerde rapportage
  • Standaard monitoring - Uptime & Google Search Console
  • Google bedrijfspagina inrichten en of beheren.
  • Website aanmelden bij Google (Sitemap)
  • Alle pakketten zijn uit te breiden met addons (vraag naar de mogelijkheden).