kennismaken?

Hulpverlener website

Voor Henry Hendriksen mocht ik een nieuwe website ontwikkelen voor zijn hulpverleningspraktijk Mercy Hulpverlening. Een website die dateerde uit 2012 had onderhoud nodig, zo begon ons contact. Niet alleen de techniek maar ook de vorm, inhoud en fotografie vroegen om aandacht. In het gesprek dat volgde was de conclusie snel getrokken een nieuwe website was geen overbodige luxe was.

Onderhoudsarm

Met een CMS (content management systeem) kun je een website beheren. Bijvoorbeeld pagina’s toevoegen, bestaande pagina’s wijzigen of wijzigingen aanbrengen in de navigatie van de website. We hebben bij dit project gekozen voor het Craft CMS. Dit CMS is veilig, onderhoudsarm en biedt Mercy hulpverlenging een eenvoudige manier om de website te beheren.

De preview weergave in het CMS biedt tijdens het bewerken van de website live inzicht in wat je aan het doen bent. Nog voor dat je wijzigingen zijn opgeslagen. Daarnaast worden automatisch revisies opgeslagen van elke keer dat je een wijziging doet. Heb je een fout gemaakt dan kun je eenvoudig terug naar een vorige versie.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij