kennismaken?

Website Haptotherapeut

Na een telefonisch afspraak werd ik door Hanneke uitgenodigd om te komen praten over een nieuwe website. Verrast was ik over de mooie praktijk ruimte waar ons gesprek plaats vond. Het straalde rust en ruimte uit en had een huiselijke sfeer. De brandende haard maakte het helemaal compleet. Dit draagt absoluut bij aan een ontspannen setting waarin Hanneke met haar cliënten werkt.

Tijdens een prettig en open gesprek hebben we samen de wensen en mogelijkheden verkend. Waarna we aan de slag zijn gegaan. Al snel bleek dat in haar vakgebied maar weinig in online wordt geïnvesteerd. Dit is natuurlijk een mooie kans voor Hanneke om zich onderscheiden.

Haptotherapie onder druk

Door de komst van psychosomatische fysiotherapie ontstaat er overlap met haptotherapie. Daarnaast is ook de vergoeding onder druk komen te staan. Dit lijkt een stempel te zetten op het vak. Toch gelooft Hanneke in het bestaansrecht van haar vak. Zelf heb ik in een lastige periode van mijn leven ook een tijdje een haptotherapeut bezocht en kan dit bestaansrecht zeker onderschrijven.

Met de een nieuwe website, professionele uitstraling en de mooie praktijk ruimte heeft Hanneke stappen gezet om haptotherapie in Doetinchem en omgeving weer onder de aandacht te brengen.

Mobiele website

Een ontwerp van een website wordt vaak gepresenteerd voor een desktop. In sommige gevallen is ook een mobiele variant uitgewerkt. Deze mobiele variant is zeker zo belangrijk omdat het aantal bezoekers via een mobiel al tijden groter is dan via een desktop. Daarom heb ik bij de nieuwe website van Hanneke ook veel aandacht besteedt aan de mobiele variant.

Samenwerking

Tijdens dit project heb ik samen gewerkt met Janneke Huisman (designer) en Mike Hobelman (fotograaf). Met zowel Janneke als Mike werk ik regelmatig samen. Samen met deze toppers maken we regelmatig mooie logos, foto's, websites of een combinatie van deze drie. Wat hebben we gedaan voor Hanneke?

  • Logo & visuele elementen (Janneke)
  • Fotografie (Mike)
  • Website ontwerp & Craft CMS realisatie (Maarten)

Hanneke

Maarten heeft een mooie website opgeleverd die helemaal naar mijn zin is. Hij werkt met prettige mensen samen, voor kwaliteit foto's en een creatief logo. Zo levert hij met mensen om hem heen een goed totaal product. De samenwerking verliep prettig, ik kan Maarten echt aanbevelen.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij