Hoe ik websites bouw

Toekomstbestendig

Het web van vandaag is overal: op smartphones, tablets, phablets, netbooks, notebooks en zelfs op ouderwetse dekstops. Wat de toekomst zal brengen weten we niet. Dus probeer ik bij alles wat ik maak zo goed mogelijk te anticiperen. Dus zoveel mogelijk de meest recente techniek gebruiken, zo weinig mogelijk oude onveilige browsers ondersteunen maar ze wel motiveren om te updaten.

Heldere code

Ik ben gespecialiseerd in goed opgezette front-end code. Dat is van groot belang voor hoe een website functioneert. Het maakt websites beter vindbaar, toegankelijker en onderhoudbaar.

Oog op snelheid

Websites laden niet overal even snel: wie wel eens surft in de trein of op een druk station, weet hoe dat is. Ik let bij het bouwen op snelheid, zodat het in ieder geval niet aan de website zal liggen.

Veiligheid voor alles

Naast dat alles goed moet werken, snel moet zijn is veiligheid tegenwoordig ook een absolute must! Denk hierbij aan certificaten om een 'man in the middle aanval’ te voorkomen. Gebruik maken van een veilig en goed doordacht CMS, hosting met oog voor veiligheid zijn zaken die prioriteit hebben.

Standaard inbegrepen bij een website:

  • Google statistieken (anoniem) + maandelijks automatisch pdf rapport
  • Een CMS zodat je zelf de inhoud van de website of webshop kunt bewerken
  • Responsive weergave
  • SEO feedback en deel op social media geschikt.