kennismaken?

Website bijhouden en onderhouden

Website bijhouden? Niet iedereen heeft hiervoor de kennis en/of tijd in huis. Het bijhouden van een website vergt tijd en is belangrijk voor de betrouwbaarheid en de vindbaarheid. Het bijhouden en plaatsen van nieuwe content is dus belangrijk voor het binnenhalen van nieuwe website bezoekers. Nieuwe bezoekers kunnen vervolgens weer nieuwe klanten worden.

Een website blijft ‘werk in uitvoering’!

Nadat je website online is gegaan of is opgeleverd begint het werk pas. De website ziet er op het moment van livegang misschien netjes uit maar daarna wordt het tijd om nieuwe content toe te voegen. Om website bezoekers je nieuwste werk, diensten of referenties te laten zien.

  • Zorg dat alle informatie up to date is. Verwijder bijvoorbeeld oude pagina's of acties en voeg nieuwe toe.
  • Voeg klantervaringen of referenties toe zodat website bezoekers kunnen zien dat je actief bent.
  • Analyseer statistieken. Aan de hand van je statistieken kun je zien welke bronnen (bijvoorbeeld Facebook of andere social media sites) zorgen voor verkeer naar jouw website. Ook de belangrijkste pagina's kun je uit deze statistieken afleiden. Op basis van deze kennis kun je de inhoud van je website aanpassen, verbeteren of verrijken.
  • Technisch onderhoud is ook van belang zodat de veiligheid en stabiliteit van je website of webshop verzekerd blijft.

Werken op locatie

Het onderhoud van je website kan ik uitvoeren vanuit mijn thuiskantoor. Bijvoorbeeld als je mij een appje of mailtje stuurt met gewenste wijzigingen. Maar persoonlijk contact is soms ook prettig. In dat geval kom ik graag bij je langs. We nemen dan samen de wijzigingen door en vervolgens voer ik die wijzigingen al zoveel mogelijk direct op locatie uit. Hierdoor kunnen we eventueel het resultaat nog samen doornemen. Voor het werken op locatie reken ik een kilometer vergoeding van € 0,19 exclusief btw.

Wat kost onderhoud?

Hoe werkt dit en wat kost dit? Ik registreer mijn gewerkte tijd met Toggl (een tijdsregistratie tool). Elke maand ontvang je een factuur voor de gemaakte uren in de betreffende maand. Per uur betaal je het op dat moment geldende uurtarief of een afspraak die we voor dit soort werkzaamheden hebben gemaakt. Je krijgt bij mijn facturen altijd een gedetailleerde urenverantwoording. Meestal geef ik vooraf al een indicatie van het aantal uren dat ik ergens mee verwacht bezig te zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De door mij gemaakte uren worden altijd afgerond op 5 minuten.

Live inzicht in uren

Door het werken met Toggl bied ik klanten de mogelijkheid om via een live url inzicht te krijgen in de door mij gemaakte uren. Zo behoud je overzicht over de kosten, maar ook inzicht in de door mij uitgevoerde werkzaamheden.

Afspraak maken?

Laat hieronder je contactgegevens en datum/tijd voorkeur achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om de (online)afspraak te bevestigen