kennismaken?

Keukenbedrijf website

In opdracht van Tolkamp Keukens heb ik een nieuw ontwerp gemaakt voor Tolkamp corporate website. Daarnaast heb ik dit ontwerp ook vertaald naar een maatwerk WordPress template.

Nieuwe functies

De nieuwe website bevat veel functies zoals:

  • een interne webshop voor de service afdeling
  • een koppeling met klantenvertellen.nl voor het tonen van reviews
  • Een overzicht van referenties (prachtige keukens trouwens!)
  • showroom keukens, apparatuur overzicht
  • formulieren voor het doen van een service melding of een advies afspraak
  • Een algemene melding mogelijkheid voor bijvoorbeeld gewijzigde openingstijden of acties.

Naast de diverse uiterlijke functies heeft ook de achterkant (het beheer) een aantal leuke functies. Hiervan is de content builder het mooiste voorbeeld. Hiermee kun je op eenvoudige wijze verschillende layouts maken per pagina. De filosofie pagina is daar een mooi voorbeeld van.

Onderhoud

Naast het realiseren van de nieuwe keukenbedrijf website wordt de website ook regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud of met nieuwe functies. Diverse adwords campagnes zorgen bovendien voor extra veel bezoekers en uit eindelijk ook showroom bezoekers en keuken kopers.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en dat geld ook voor de nieuwe Tolkamp website. We hebben veel foto's gemaakt om de sfeer binnen het bedrijf goed te visualiseren. Voor deze website fotografie hebben we samen gewerkt met Mike Hobelman.

Erik Grevers (Eigenaar)

Jaren geleden mocht ik via netwerkavonden Maarten Heideman ontmoeten.

Hij bleek een enthousiaste jongeman die goed kon luisteren en mij als ondernemer erg snel begreep. Daar zit nu net de kracht van Maarten. Creatieve ontwerpen maken, websites bouwen, kennis van marketing; dat is allemaal dik in orde.

Maar zijn kwaliteiten om mij als ondernemer te ontzorgen zijn het meest opvallend.

Maarten komt bijvoorbeeld een ochtend op de zaak waarbij we wat zaken doornemen en Maarten direct aan de slag kan. Tussendoor kijk en denk ik even mee en kan Maarten weer verder. Maar net zo belangrijk: ik kan weer verder met ondernemen. Geen gedoe met ontwerpen heen en weer mailen en reacties geven. Gewoon realtime bedenken en maken. Afronden en klaar. Perfect.

Inmiddels kent Maarten ons bedrijf door en door en heeft hij aan een half woord genoeg om te weten wat ik wil. Maar nog mooier is dat Maarten soms al met goeie ideeën komt voordat ik er überhaupt over nagedacht heb.

Afgelopen jaar heeft Maarten de website vernieuwd en geoptimaliseerd en zijn we volop aan de gang met adverteren op Google. Alles in één hand. Ontzorgen! Voor mij een aanrader voor elke ondernemer.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij