kennismaken?

Fotografie voor je website

Fotografie is erg bepalend voor de uitstraling en betrouwbaarheid van je website of webshop. Foto's die gemaakt zijn met een mobiel zijn meestal niet erg geschikt voor een website. Daarnaast maken we met de mobiel ook meestal staande foto’s terwijl we op de website vaak liggende foto’s nodig hebben.

Stockfoto’s

Je kunt natuurlijk kiezen voor het gebruik van stockfoto’s (betaalde foto's). Dit is relatief goedkoop en geschikt voor veel gevallen. Wel hebben stockfoto’s vaak een algemene of Amerikaanse uitstraling waardoor ze minder goed kunnen aansluiten bij een dienst, product of persoonlijke uitstraling.

Fotograaf

Het mooiste is om een fotograaf in te schakelen die jouw product of dienst perfect kan vastleggen. Dit komt ten goede aan de uitstraling en het persoonlijke karakter van je website. Daarnaast heeft de bezoeker dan ook het idee dat de uitstraling van jouw website wat mag kosten en dat je er waarde aan hecht. Dit geeft dan een professionelere uitstraling maar is ook meer eigen en persoonlijk wat ook ten goede komt aan de beleving van de bezoeker.

Samenwerking

Ik werk veel samen met Mike Hobelman een creatieve, professionele fotograaf met passie voor fotografie en verstand van zaken.

Het mooie van deze samenwerking is dat ik Mike meestal voor de fotoshoots al doorgeef welke foto’s er nodig zijn voor de website. Hierdoor kan hij perfect rekening houden met bijvoorbeeld de stijl, kleuren en verhoudingen wat het resultaat ten goede komt.