kennismaken?

Craftcms product website

In opdracht van Shutterweb b.v. heb ik een nieuwe website ontwikkeld voor hun luiken tak. De vorige en verouderde WordPress website was aan vervanging toe.

Referenties

Via de nieuwe craftcms gedreven website worden alle beschikbare type luiken van per materiaal soort getoond. Daarnaast hebben ook referenties een plek gekregen op de website. Zo krijgt de bezoeker een mooie impressie van de mogelijkheden en van het eerdere werk dat luikenweb heeft geleverd. De referenties zijn te filteren op materiaal type.

Het bleek al snel dat de referenties pagina de meest bekeken pagina van de website is. Daarom wordt deze pagina ook met regelmaat bijgewerkt. Inmiddels heeft luikenweb van bijna elk type luik die ze verkopen 1 of meerdere referenties op de website staan.

Offerte

Ook is het op de vernieuwde website mogelijk om een uitgebreide offerte aanvraag te doen. Zo kun je meerdere types/formaten luiken toevoegen en bestanden toevoegen van de huidige situatie.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij