kennismaken?

Nieuwe craftcms website

In opdracht van Jan van der Zee heb ik een website ontwikkeld om de coach/trainer/mediator werkzaamheden van Jan meer onder de aandacht te brengen. Naast het ontwerp heb ik ook de technische realisatie verzorgt op basis van het craftcms. Door middel van het CraftCMS is het voor Jan eenvoudig om wijzigingen door te voeren op de website.

De website heeft ook een blog functionaliteit waar Jan met regelmaat zijn idee├źn en professie filtert. Bezoekers kunnen ook reageren op zijn artikelen zodat er interactie ontstaat met de bezoeker.

De fotografie was ook een belangrijk onderdeel en is dan ook in samenwerking met een fotograaf tot stand gekomen.

Jan van der Zee, coach mediator en trainer.

Geen enkel idee hoe mijn eerste eigen website er uit zou moeten komen te zien, wel de wens dat mensen mij en mijn werk er in zouden herkennen. Dat is volledig gelukt. Hierin is Maarten absoluut bepalend geweest. Naast dat hij goed luistert naar wat mijn wensen waren, komt hij ook met concrete voorbeelden hoe dit kan en werkt dit verder uit. Ook gaat hij de discussies niet uit de weg en durft hij ook met voorstellen te komen die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Naast het technisch bouwen van de website denkt hij erg goed mee over de looks and feel van de site. Al met al heerlijk samengewerkt en een resultaat waar ik, maar ook Maarten trots op mag zijn.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij