kennismaken?

Houtbouwers

De Houtbouwers uit Doetinchem was al een aantal jaren klant. De eerste website liftte mee op de eerder door mij gemaakte website van Hanskamp Hovenier (in een multisite Craft omgeving).

Doordat de wensen voor de twee sites steeds verder uit elkaar kwamen te liggen hebben we er voor gekozen om De houtbouwers nu een echte nieuwe eigen website te geven. Zo konden we:

  • Beperkingen wegnemen en inzetten op conversie optimalisatie
  • De vormgeving een luxere uitstraling geven
  • Het onderliggende CMS updaten
  • Filters toevoegen aan referenties

Referenties

De referenties laten goed zien wat ze bij De Houtbouwers allemaal kunnen. Van een eenvoudige kapschuur tot een uitgebreide luxe tuinkamer; niks is ze te gek. Omdat het portfolio met referenties flink is gegroeid de afgelopen jaren hebben we de referenties nu uitgerust met een filter.

Op die manier geven we bezoekers een sneller en beter overzicht van de mogelijkheden van de door hun gewenste houtbouw oplossing.

Duurzaam, veilig en schaalbaar

Een CMS is een belangrijk onderdeel van een website. Het moet schaalbaar zijn, duurzaam en betrouwbaar. Een CMS handelt namelijk de conversies af en zorgt ervoor dat aanvragen in je inbox terecht gaan komen. Daarom hebben we bij dit project wederom voor het betrouwbare Craft CMS gekozen. Meer over Craft lees je hier.

Website bijhouden

Het is zaak dat een website regelmatig wordt bijgewerkt om bij te dragen aan het online succes van je onderneming. Alleen al vanwege het feit dat je Google regelmatig op je website voorbij wil laten komen. Het beheer en het bijhouden ervan heeft Wieger dan ook bij mij neergelegd. Een nieuw project wordt eenvoudig even gemaild of geappt.

Je website ook laten bijwerken, onderhouden door mij? Hier vind je er meer informatie over.

Wieger Hanskamp (eigenaar)

Prachtige site geworden Maarten, we zijn er erg blij mee!

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij