kennismaken?

Bouwbedrijf

ABC bouw staat voor Achterhoekse Bouwcombinatie BV. ABC bouw is een betrokken bouwpartner voor nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. Met meer dan 40 jaar ervaring, garanderen ze kwalitatief hoogstaande bouwwerkzaamheden en tevreden klanten. Opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, weten hun vanuit het hele land te vinden. Het gedreven team van circa 25 medewerkers is uitgerust met de beste gereedschappen en dagelijks in de weer om bouwprojecten tot een succes te maken. Achterhoekse no-nonsense mentaliteit, D’ran.

No-nonsense

Telefonisch benaderde Henry mij om te praten over een nieuwe website voor zijn bedrijf Achterhoekse Bouwcombinatie B.V. Eigenaren Joey en Henry hadden eerder al contact gehad met andere partijen. Ze misten daarbij de no-nonsense mentaliteit die ze zelf ook graag uitdragen. Korte lijnen, geen poespas maar snel tot de kern komen. Het eind resultaat van de website hadden ze dan ook al helder voor ogen toen ze contact op namen.

Effectief te werk

Hoe beter een klant het eindresultaat voor ogen heeft des te effectiever ik te werk kan gaan. Soms is dit een proces wat in de aanloop naar een nieuwe website veel tijd vraagt. Bijvoorbeeld omdat een klant nog niet helder voor ogen heeft wat hij precies wil of geen beeld heeft van de mogelijkheden. Maar in het geval van ABC bouw was dit niet het geval. Er waren een paar revisies nodig om tot het gewenste resultaat te komen maar dat hoort bij het proces.

Interactieve vormgeving

De al eerder gecreëerde huisstijl diende als basis voor een nieuw interactief ontwerp. In Sketch maakte ik een interactief ontwerp om een duidelijk beeld van het eindresultaat te kunnen geven. In een interactief ontwerp kun je het ontwerp in de browser bekijken. Je kunt ook naar andere pagina's navigeren of elementen tonen die een duidelijk beeld geven van het gewenste resultaat.

Sinds de introductie van een interactief ontwerp binnen de Sketch app maak ik daar dankbaar gebruik van. Voorheen maakte ik ontwerpen meestal in Photoshop waarbij je één of enkele afbeeldingen naar een klant stuurde. In een afbeelding zie je de complete homepage in één oogopslag. Dit is niet de uiteindelijke realiteit binnen een browser wat vaak vragen opriep bij klanten.

Schaalbare veilige techniek

Voor de techniek heb ik weer dankbaar gebruik gemaakt van het Craft CMS. Dit CMS heeft al jaren mijn voorkeur. Het is schaalbaar, veilig en eenvoudig in gebruik voor klanten. Schaalbaarheid bied uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst zonder dat daarvoor een nieuwe basis nodig is.

Henry & Joey

We zijn erg blij met onze website! Het contact verliep erg prettig en professioneel. Het eindresultaat mag er zijn.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij