kennismaken?

Haal het maximale uit je website

Nee ik verkoop mijn fiets niet op mijn eigen website 🤣

Wel wil ik wat duidelijk maken over wat deze fiets en een wijze opmerking van een buurtbewoner mij heeft geleerd.

Ik fietste 🚴‍♂️ regelmatig op deze oude racefiets - een echt oud beestje uit 1996, nog net geen erfstuk. Na een tijdje begon ik te overwegen om een nieuwe fiets aan te schaffen 🛒 .

Met wat buurtgenoten maakte ik regelmatig rondjes op deze oude Koga. Toen ik sprak over het idee van een nieuwe fiets, zei iemand: 'Het is pas tijd voor een nieuwe fiets als deze je prestaties belemmert.' En raad eens? Ik heb nog jarenlang met veel plezier gefietst.

Het grootste probleem bleek niet de fiets te zijn, maar de investering van tijd. Om mijn conditie te verbeteren en beter te presteren, moest ik tijd vrijmaken, niet simpelweg een nieuwe fiets kopen.

Dit geldt ook voor een website. Pas als je huidige website je prestaties of doelen belemmert, is het (misschien) tijd voor vernieuwing. Maar heb je al het potentieel van je huidige website benut? Heb je tijd geïnvesteerd om het bij te houden, blogs te schrijven, landingspagina's te maken en je bezoekers een goede indruk te geven van je product of dienst?

Wil je het maximale halen uit je bestaande website? Ik werk regelmatig aan de optimalisatie van klantenwebsites om het maximale potentieel te bereiken. Meer hierover lees je op deze pagina over het bijwerken en bijhouden van je website.