kennismaken?

Landhekken

Maurits Ebbers vroeg mij om zijn website te evalueren. Na de verhuizing door zijn hoster ontving hij nauwelijks nog aanvragen, en de Google-positie was ook gedaald, een veelvoorkomend probleem doordat websitebouwers soms de optimalisatie voor Google vergeten. Bovendien ontbraken statistieken om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Het was duidelijk dat er actie nodig was om het aantal aanvragen te verhogen. Een professionele uitstraling was essentieel, samen met technische optimalisaties. De bestaande website miste professionaliteit en een logische indeling, dus besloten we om over te stappen naar een nieuwe website gebaseerd op het veilige, zoekmachinevriendelijke Craft CMS.

Naast de nieuwe website houden we nu ook de Google-positie nauwlettend in de gaten. Dit stelt ons in staat om proactief te handelen en regelmatig te werken aan het verbeteren van de positie in Google. Zo streven we naar een constante stroom van aanvragen, inkomsten en het versterken van de positie van Landhek.

Maurits Ebbers

"Mooie site gemaakt, goed meegedacht en een goede service".

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij