kennismaken?

Keukenspecialist collectief

InsideDesign is een collectief van keukenspecialisten door heel Nederland. Samen bundelen ze hun krachten, delen ze kennis, wisselen ervaringen uit en werken aan inkoopvoordelen en prijsafspraken met leveranciers.

Voor dit collectief mocht ik een nieuwe website maken. Zo is voor leveranciers en klanten duidelijk dat de krachten worden gebundeld.

Bestanden delen

De website bevat ook een login gedeelte voor partners. Hierin kunnen relevante bestanden worden gedeeld en toegevoegd. Elke partner kan vervolgens inloggen om deze bestanden te downloaden. Denk bijvoorbeeld aan product informatie of product afbeeldingen.

Techniek

De website heeft verschillende leuke elementen. Denk aan de project slider op de homepage, een partner overzicht aangevuld met een Google Maps kaart. Maar ook een aantal content blokken. Hiermee kan er bijna op iedere pagina naast tekst eenvoudig een formulier of galerij worden toegevoegd.

Door middel van relaties waarin het Craft CMS uitblinkt is het eenvoudig om een project aan een partner te koppelen. Dit biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld bij een project alle info van de betreffende partner te tonen zonder dat dit opnieuw ingevoerd dient te worden. Handig!

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij