kennismaken?

Glutenvrij app

UPDATE augustus 2023: Door gebrek aan tijd heb ik besloten om dit hobby project te stoppen.

UPDATE: Helaas is livaad.nl sinds 14 december 2018 gestopt en werkt deze functionaliteit niet meer en zal deze met de volgende app update worden verwijderd. Wel Kun je nog steeds glutenvrije recepten toevoegen en ontdekken!

Omdat bij mijn zoon coeliakie is geconstateerd moest ons eetritme op z'n kop. Bij de diƫtist kregen we de tip om eens naar livaad.nl te kijken. Een database vol met enkel glutenvrije producten. Je moet namelijk voor van allerlei zaken die je normaal eet iets alternatief zoeken. Daarnaast is de database ook een handig hulpmiddel om te kijken of het eten dat je nog in de kast hebt liggen glutenvrij is.

De website van livaad.nl werkt goed maar is wat omslachtig, om daar wat aan te doen heb ik een glutenvrij app ontwikkeld waarmee je producten kunt scannen (ean code) en dan direct de data van dat product ophaalt uit de livaad database. Daarnaast kun je in de glutenvrij app ook gewoon zoeken op artikelnaam, producent, soort etc. Heb je een product gevonden of gescand dan is het mogelijk deze op te slaan op je mobiel (bijv voor een boodschappen lijstje, een favoriete producten lijst; aangezien lang niet alles lekker is).

Technische informatie:
De app is ontwikkeld als hybride app op basis van het ionicframework versie 2

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij