kennismaken?

Automatisering aanvragen

Afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een web applicatie voor WDT services.

Bij WDT services kun je terecht voor de opwaarderen van voertuigen. Per jaar handelt WDT honderden aanvragen af. De afhandeling van deze aanvragen moest worden geautomatiseerd.

Aanvraag formulier

Om de aanvragen volgens meer structuur te laten verlopen hebben we een uitgebreid aanvraag formulier gebouwd waarin de aanvrager alle benodigde informatie kan aanleveren.

Dashboard

Om aanvragen soepel te kunnen verwerken is er een dashboard gebouwd. In dit dashboard worden alle aanvragen getoond. Per aanvraag wordt inzichtelijk wat de status is en wie de aanvraag in behandeling heeft genomen. Dit zorgt voor een flinke reductie van e-mails en voorkomt dubbel werk.

Document verwerking

Als een aanvraag wordt goed gekeurd kan een aanvraag in het dashboard worden verwerkt. Er kunnen dan (pdf) documenten gekoppeld worden aan de aanvraag welke automatisch voorzien worden van een beveiligingslaag en een gepersonaliseerd watermerk. Daarnaast wordt er ook een log bijgehouden van deze verwerking als naslag werk, voor controle of voor het her uitgeven van een document.

Per aanvraag zorgt een handige zip functie ervoor dat je alle gerelateerde documenten van de betreffende aanvraag in één keer kunt downloaden als zip bestand.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij