kennismaken?

Meer dan slepen en klikken

Een tijd geleden liep ik met een fotograaf door Slangenburg. Hij maakte deze (naar mijn mening) geslaagde foto van mij met een analoge camera van circa 75 jaar oud. Daarna liet hij de foto's ontwikkelen en vervolgens digitaliseren. Geen bewerkingen, geen filters een pure foto uit een oude camera.

Tegenwoordig hebben de meeste smartphones een veel betere camera en kan AI ook nog heel wat voor je doen. Toch is dat allemaal geen garantie voor een goede foto. Want naast een camera heb je ook kennis nodig; bijvoorbeeld van licht en compositie om tot een goed resultaat te komen.

In website-land zijn er tegenwoordig ook legio tools die het werk eenvoudiger voor je maken. Op die manier wordt het maken van websites een kwestie van klikken en slepen. Wat er onderliggend gebeurt begrijpen de meeste mensen die op die manier werken maar amper.

Toch kan het resultaat er best aardig uit zien net als met die smartphone camera. Maar bij een website is er meer dan vormgeving. Content, techniek en snelheid zijn bijvoorbeeld van invloed. Die bepalen ook nog eens deels je positie in Google. Maar ook doorvoeren van specifieke wensen, koppelingen en het maken van een website op maat is daarmee lastig. Daarnaast moet een klant het liefst zelf ook nog wijzigingen kunnen doorvoeren op een wijze die hufterproof is.

Gelukkig merk ik nog regelmatig dat ik aanvragen krijg voor nieuwe websites of uitbreidingen waarbij deze no-code manier van werken niet schaalbaar of toereikend bleek. Dat is de kracht van maatwerk websites geijkt op jouw online doelstellingen zonder de beperking van een tool.

Wil je een website zonder beperkingen die kan meegroeien met je bedrijf en die gericht is op jouw online doelstellingen? Laten we dan kennismaken!