kennismaken?

Geen zicht

Een tijdje geleden deden de ruitenwissers van onze auto het opeens niet meer. Tot overmaat van ramp ging het ook nog (een lange tijd) regenen. Wat doe je dan?

Als je gewoon doorrijdt en per ongeluk tegen een paaltje aan knalt, kost je dat een hoop geld. Maar wachten op droog weer of de hulp van de ANWB kan behoorlijk tijdrovend zijn. Een knop op je website lijkt misschien maar een klein onderdeel, maar als die niet doet wat een bezoeker verwacht, kan dat flink in de papieren lopen of voor veel irritatie zorgen.

Afgelopen week had ik het nog; op blendle.com de kranten verzamel site. Ik wilde mijn account verwijderen. Dus ik klikte op de knop "verwijder account" maar dat lukte niet. Ik kreeg allemaal errors te zien met als resultaat dat mijn account niet werd verwijderd, conversie mislukt.

Regelmatig werken aan conversie optimalisatie kan in zo'n geval helpen. Omdat je dan met behulp van tools regelmatig analyseert waar knelpunten en verbeterpunten zitten in je website. Bijvoorbeeld in een bestel proces, een offerte/ contact aanvraag of bij een onboarding proces.

Conversies op je site verhogen? Maak een afspraak

Laat hieronder je contactgegevens en datum/tijd voorkeur achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om de (online)afspraak te bevestigen