kennismaken?

Creëren en repareren

Creëren en repareren zit in mijn familie. Het is fantastisch om iets te creëren vanuit het niets of om iets dat niet meer goed werkt te herstellen.

Dit kreeg ik al van jongs af aan mee. Mijn ene opa hield zich bezig met houtbewerking en kon daar echt van alles mee. De andere opa herstelde orgels. Mijn vader legde zich graag toe op auto's terwijl mijn moeder net als haar moeder talent had voor het maken en herstellen van kleding. Maar ook de nieuwe generatie is bezig met creatie. Mijn oudste zoon laat zijn creativiteit graag terug komen in illustraties zoals ook bij dit bericht te zien is 🤩.

Ik moet toegeven dat mijn voorkeur uitgaat naar het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites in plaats van ze te repareren 😂.

Mijn overstap van WordPress naar Craft als ons platform voor websiteontwikkeling heeft op dat vlak voor een flinke verschuiving gezorgd. Tijdens mijn freelance periode bij a&m impact leerde ik Craft voor het eerst kennen. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Ik kon me meer gaan focussen op het creëren en verbeteren van websites en hoefde minder tijd te besteden aan het onderhouden en continu up-to-date houden van talloze WordPress websites.

Daarnaast is het aantal bedrijven dat iets met WordPress doet flink gegroeid de afgelopen 10 jaar. Naast meer tijd leverde mijn overstap ook een ander voordeel op; minder concurrentie en meer maatwerk opdrachten.

Wil je ook een website zonder zorgen, speciaal op maat? Passend bij jouw online doelstellingen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Oja en op deze pagina lees je nog veel meer over waarom Craft een goede keus is.