kennismaken?

Geen woord Frans

Op een bepaald moment gingen mijn ouders en ik op vakantie naar Frankrijk. Tijdens de reis, op een tolweg, maakte ik een stomme fout. Ik volgde mijn ouders onder de slagboom door zonder kaartje te trekken 😅. Er ging een alarm af maar ik reed gewoon door 🤦. Aan het einde van de tolweg hadden we natuurlijk een probleem. We hadden geen kaartje.

Het volgende en echte probleem was; een dame op leeftijd die buiten Frans geen enkel woord of gebaar begreep of wilde begrijpen 🤦😂.

Wanneer je een website bezoekt die geen rekening houd met digitale toegankelijkheid, kan dit leiden tot een soortgelijke situatie. De boodschap wordt niet of niet goed overgebracht aan bezoekers met een beperking.

Zorg daarom voor een toegankelijke website of ga een stap verder en zorg dat je website voldoet aan de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines).

Ik schreef er tijdens de coronacrisis een blog over, deze lees je hier.

Gerelateerd

  • Online en offline toegankelijkheid

    De toegankelijkheid van een website is belangrijk voor mensen met een visuele of lichamelijke beperking. Wat kun je er aan doen?

    Lees meer