kennismaken?

Craftcms portfolio website

Voor de creative en professionele fotograaf Mike Hobelman heb ik een nieuwe craftcms website mogen realiseren. Daarnaast heb ik in samenwerking met Mike ook het ontwerp van de website gemaakt. Regelmatig werk ik samen met Mike voor mijn klanten maar nu hebben we ook Mike’s zijn online presentatie aangepakt!

De website is strak en eenvoudig vormgegeven en draait volledig om de foto’s en het fotografie werk van Mike. Op de portfolio pagina`s kunnen eenvoudig nieuwe projecten worden toegevoegd gecategoriseerd per fotografie soort. Zo krijg de bezoeker een goede indruk van Mike’s werk.

Mike Hobelman

Al ruime tijd was een degelijke website een grote wens voor mij. Als fotograaf vind ik dat een goede online presentatie niet kan missen. Er zijn veel goedkope of zelf gratis opties online te vinden. Echter kon ik daar nooit de persoonlijkheid en flexibiliteit uit halen die ik zocht.

Met een fijne (persoonlijke) ontspannen samenwerking is er door Maarten eindelijk gekomen waar ik alleen nooit uit kwam. Maarten wist mijn wensen en visie te vertalen in een prachtige website waar ik nu heel erg blij mee ben. Ook let hij op andere dingen dan ik vanuit zijn professionaliteit. Dingen waar ik zelf nooit aan zou denken zijn nu toch doordacht gebeurt. Het aanpassen en beheren van mijn website kan ik nu eenvoudig zelf zonder dat ik er aan moest wennen.

Maarten, heel erg bedankt voor je visie, geduld met mij en het snelle werken. Zowel het resultaat als hoe je tot een resultaat komt doen er bij jou toe. Dat is échte meerwaarde!

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij