i" />
kennismaken?

Narrowcasting app

Voor de Wilhelminabasisschool te Doetinchem, heb ik een narrowcasting/informatiescherm app ontwikkeld gebaseerd op het ionicframework. Via dit scherm worden ouders op de hoogte gehouden van de laatste activiteiten. Het scherm hangt in de centrale hal van de school waardoor iedereen makkelijk even de recente agenda items kan bekijken.

De gegevens voor deze narrowcasting app komen uit het intranet die tevens ook de wilhelminaschool app voorziet van gegevens. Hierdoor hoeven agenda items slechts eenmalig in het intranet ingevoerd te worden waarna deze beschikbaar is op het intranet, de app en op het informatiescherm.

Hoe werkt dit technisch? De tv is gekoppeld aan een eenvoudige Minix Android computer welke met een HDMI kabel is verbonden aan de TV. Omdat deze Minix computer op Android draait kun je hiervoor gewone Android apps ontwikkelen, waarbij je wel rekening moet houden met een totaal andere resolutie.

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij