kennismaken?

Één pagina website

Voor Bulten Advies heb ik naast een nieuwe huisstijl ook een nieuwe website mogen maken. Eigenaar Henk Bulten is al jaren actief op het gebied van calculatie en advies naast zijn functie als wethouder in Doetinchem.

Het idee was een eenvoudige één pagina website met een persoonlijke uitstraling; passend bij de huisstijl. Weten met wie je te maken hebt en wat diegene voor je kan betekenen. Dat was het volgende uitgangspunt.

Daarom hebben we er voor gekozen om een 'headshot' foto van Henk te gebruiken in de header. Over de foto hebben we een korte payoff toegevoegd die sterk samenvat wat Henk voor wie kan betekenen.

De website is tevens zo ingericht dat deze op termijn kan worden uitgebreid met meer pagina's zodat de website ook in de toekomst bruikbaar blijft.

Henk Bulten

Maarten Heideman heeft mij uitstekend geholpen met het ontwerpen en maken van een logo en website voor mijn nieuwe onderneming. Hij denkt mee in mijn huidige vraagstelling maar denkt ook goed na voor evt. toekomstige uitbreidingen van de site. Daarnaast geeft hij goede feedback. Het eindresultaat mag er zijn wat mij betreft!

Kennismaken?

Kennismaken? Heb je een opdracht, idee of heeft je bedrijf behoefte aan (tijdelijke) versterking neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact mij