kennismaken?

Websites manipuleren met stylus

Ik werk al jaren met Moneybird als Facturatie programma. Regelmatig werk ik s’avonds aan offertes en facturen. Helaas heeft moneybird tot op heden nog geen ondersteuning voor darkmode. Sinds de introductie van darkmode op IOS en op de Mac kan ik niet meer zonder en zeker s’avonds niet.

Tijdelijke oplossing

Voorbeeld van een website aanpassing met stylus

Dus ik ging even op zoek naar een tijdelijke oplossing. In de Chrome webstore kwam ik toen de plug-in Stylus tegen. Met deze plugin kun je de CSS van bestaande niet door je zelf gemaakte websites aanpassen. Hier moet je natuurlijk wel een beetje technisch voor zijn. Maar er is ook een optie om te zoeken in stylen die anderen hebben gemaakt (voor de minder technische mensen). Stel je bezoekt Facebook dan open je de plugin door op het icoontje te klikken en dan krijg je 577 aangepaste weergave mogelijkheden.

Via de deze link kun je de stylus chrome extentie downloaden en installeren.

Voorbeeld van Stylus op Facebook

Update: betere oplossing

Inmiddels heb ik een veel betere oplossing gevonden die alle websites analyseert en automatisch omzet in dark mode. Daarnaast kan deze browser extensie ook de instellingen van je systeem volgen. Schakel je over op darkmode dan wordt de extensie ook geactiveerd. Het gaat om de DarkReader extensie die beschikbaar is voor Chrome, Firefox en firefox op Android.